Vabim vas na Culinary & Wine symposium, pri katerem sodelujejo
Slow Food Štajerska, Društvo vinskih svetovalcev Sommelier Slovenije,
Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije, Slow Food Primorska
ter Zavod SloVino - SloVino Sommelier Club.
Culinary & Wine symposium,
bo 30. januarja 2019 potekal na Ptuju,
s pričetkom ob 16.30 v Ptujski kleti
in nadaljevanjem ob 18.00 v Restavraciji Primus.
Veselim se srečanja z vami.
Robi Puklavec
Predsednik Društva vinskih svetovalcev Sommelier Slovenije
Rezervacije
Vašo cenjeno udele?bo, prosimo, sporočite na e-pošto podpora@slovino.com ter jo potrdite s plačilom kotizacije. Število mest je omejeno. Predlagamo, da pohitite z rezervacijami. Dodatne informacije 022283030 ali 031766000.
Kotizacija
30 € po osebi za redne člane sodelujočih institucij
45 € po osebi za spremljevalce in vse ostale goste
Plačilo na transakcijski račun Zavoda SloVino pri NKBM št: SI56 0451 5000 1002 906, sklic 00 30012019, najkasneje do 28. januarja 2019.
Cena kotizacije vključuje vse po programu simpozija: ogled kleti, vodenje, izobra?evalne pokušine in konzumacijo predvidenega degustacijskega jedilnika z vkomponirano vinsko spremljavo. Cena vključuje ddv. Plačnik prejme račun.
* Symposium – sskj: pojedina, pri kateri se je razpravljalo o čem pomembnejšem

Culinary & Wine symposium
Ptuj, 30. januar 2019
Društvo vinskih svetovalcev Sommelier Slovenije
Convivium Slow Food Štajerska & Slow Food Primorska
Društvo kuharjev in slaščičarjev Slovenije
Zavod SloVino – SloVino Sommelier Club
Izvedba srečanja je plod sodelovanja zgoraj naštetih institucij in je zamišljena kot dogodek za zainteresirano javnost z namenom izmenjave znanj na področju enogastronomije.
Program:
16.30 Ptujska klet / zbor sodelujočih pred Vinskim hramom / Vinarski trg 1, Ptuj
16.40 Voden obisk po sloviti ptujski podzemni zakladnici vin
- predavanje in predstavitev pod vodstvom enologa Maksimiljana Kadivca, ki s sodelavci razvija okuse vin Pullus. Glavni enolog nas bo osebno popeljal po kleteh, do nekoč zazidane znamenite arhive ter skozi pokušino presti?nih vin Pullus. S kreatorjem okusov Ptujske kleti se nadejamo tudi sprehoda do sodov, iz katerih bomo spoznali ves potencial prihajajočega letnika.
18.00 Restavracija Primus / Grand hotel Primus / Terme Ptuj / Pot v toplice 9, Ptuj
Večerja eno-gastronomskih prese?kov v šestih hodih pod taktirko chefa Robija ??ibrata, ki s svojimi bogatimi izkušnjami v tujini in Sloveniji velja za kulinaričnega virtuoza in ustvarjalca izjemnih okusov. Jedi bodo pospremljene z izbrano vinsko spremljavo, ki se bo v celoto povezala z obetajočim jedilnikom:
Šefov pozdrav
***
Tuna / hren / kumarice / grah
***
Tekoči raviol / slanina / jajce
***
Konfit piščančjih srčkov / njoki
***
Teletina / krompir / zelenjava
***
?okolada / sadje / meta
Predstavniki sodelujočih organizacij bodo predstavili svoje aktivnosti in filozofijo delovanja.
Rezervacije
Vašo cenjeno udele?bo, prosimo, sporočite na e-pošto podpora@slovino.com ter jo potrdite s plačilom kotizacije. Število mest je omejeno. Predlagamo, da pohitite z rezervacijami. Dodatne informacije 022283030 ali 031766000.
Kotizacija
30 € po osebi za redne člane sodelujočih institucij
45 € po osebi za spremljevalce in vse ostale goste
Plačilo na transakcijski račun Zavoda SloVino pri NKBM št: SI56 0451 5000 1002 906, sklic 00 30012019, najkasneje do 28. januarja 2019. Cena kotizacije vključuje vse po programu simpozija: ogled kleti, vodenje, izobra?evalne pokušine in konzumacijo predvidenega degustacijskega jedilnika z vkomponirano vinsko spremljavo. Cena vključuje ddv. Plačnik prejme račun.
* Symposium – sskj: pojedina, pri kateri se je razpravljalo o čem pomembnejšem
|